500 gram witte asperges
400 gram groene tagliatelle
1 doosje maggi saus voor asperges
200 gram gerookte zalm in brede repen
100 gram dunne plakjes oude kaas
2 el basilicum of peterselie, fijngesneden
Bereiding
1. Schil de asperges en snijd de houtachtige uiteinden eraf. Snijd de asperges in stukjes van 3 cm en kook ze in ruim water met wat zout in 10 minuten beetgaar.
2. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen.
3. Giet de asperges af, vang het kookvocht op. Bereid de Maggi saus voor asperges met 200 ml kookvocht en de boter volgens de aanwijzingen en schep de asperges er door heen.
4. Schep de pasta op de borden. Schep de saus met asperges erover en verdeel de zalm, kaas en basilicum erover.
Tip
Lekker met een komkommersalade.
Nog een tip
De Maggi saus is ook bij ons te koop.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok